Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Újra Székesfehérváron a válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 23.

ImageA bajnoki finálé ugyan még javában tart, de már most gondolnunk kell a válogatott előtt álló feladatokra, már csak azért is, mert másfél hét múlva éppen szeretett csarnokunkban kezdődik a vb-felkészülés. - Az elmúlt évek bravúrjai nyomán természetesen ezúttal is csodaváró hangulattal gondolunk a számunkra április 17-én Dél-Korea ellen kezdődő szlovéniai divízió 1-es világbajnokságra.

Tovább...
 
Félévszázados izmok erőpróbája Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageKülönleges mérkőzésnek lehettek tanúi a rugby szerelmesei Székesfehérváron: a Köfém Rögbi pályán fogadta a Fehérvár Rugby Club öregfiúk csapata (44 - 55 éves korúak) a nagy múltú Heidelberger Ruderklub hasonló korú csapatát. A német egyesület 1872 -ben alakult, s a tizedik legrégebbi rugby clubnak számít a világon.

Tovább...
 
Farkas szerint lesznek még jobb pillanataink Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 23.

ImageA Honvéd elleni 0-0-s döntetlen némileg csalódás lehet a szurkolóknak, bár dr. Mezey György szerint nem történt katasztrófa. Nem lehet állandóan egyenletes teljesítményt nyújtani, s a bajnokság vége is odébb van még. Vajon hogyan vélekedik a szombati találkozóról Farkas Balázs, a csapat kapitánya? "- Némileg én is csalódásnak élem meg ezt az egy pontot, mert hármat kellett volna elhoznunk Kispestről. Erre a játék képe alapján mindenképpen rászolgáltunk volna, főleg az első félidőben maradtak ki komolyabbnál komolyabb helyzeteink."

Tovább...
 
Kapott pontok nélküli győzelem sorozat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageIsmét emelt fővel térhettek haza a fehérvári lányok a hétvégén, Jubjanában (Szlovénia) megrendezett negyedik Interliga női rögbi fordulóról. Az edzőjük, Gyölcsös Ferenc szerint nagyon jól sikerült a felkészülés sorozat. (Az eredmények alább olvashatók.)

Tovább...
 
Győzelmet arattak a fehérvári röplabdások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

Image3-1-es győzelmet aratott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 12-14. helyért zajló rájátszásának szombati találkozóján. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől. Részletek: Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE - DEAC 3-1 (21, 11, -21, 21) / Fehérvári kezdő: Takács, Sejben, Gazsi, Deli, Gelencsér, Madácsi / Cserék: Csizmadi (libero), Bende, Nagy B., Halász.

 
Budapest Honvéd - Videoton 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 22.

ImageNem született gól Kispesten, a Videoton 0-0-át játszott a Budapest Honvéd ellen. Dr. Mezey György nehéz mérkőzésre számított, úgy vélte, jó iramú, pörgős hajtós meccset vív majd a két csapat. Massimo Morales is azt mondta a találkozó előtt, hogy a kiesés elleni küzdelemben három pontra hajt majd a csapata, de rögtön hozzátette, óvatosnak is kell lenniük, mert a Vidi kontrajátéka erőteljesebb, mint a Debrecené. A pályán inkább az olasz edző mondanivalójának második fele szerint alakult a dramaturgia:

Tovább...
 
Egy ponton múlott... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 21.

ImageKommentár nélkül: Atomerőmű SE – Albacomp 67-66 (26-15, 13-21, 5-19, 23-11) / ASE Sportcsarnok,V.: Hartyáni Zs., Cziffra Cs., Szilas Gy. (Benczur) / ASE: LaGrange 3/3, HORVÁTH Á. 21/9, Kiss Zs. -, CLARK 8, DILL 9/3 Cserék: Walker 10, Gulyás 8, Kovács Á. 8/6, Medve -. / Albacomp: SIMON B. 12/6, Hanga 4, Radovics 2, LEE 11/9, Farkas 5 Cserék: TOYA 23/9, Bódi 6, Keller 3.

 
Hazai pályán sem kegyelmezett a Sapa Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 21.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a bajnoki döntő második mérkőzését sem vette félvállról, és szép gólokat lőve nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. Ezzel összesítésben 2-0-ra vezetünk a négy győzelemig tartó párharcban. - A szokatlan időpont ellenére is mintegy 2000 szurkoló látogatott ki az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, hogy a helyszínen tekintse meg, amint a Sapa Fehérvár AV19 a bajnoki címért harcol a Dunaújvárosi Acélbikákkal. Jarmo Tolvanen csapatából hiányzott Vaszjunyin Artyom, akinek megszületett Alina nevű kislánya. A boldog apuka érthetően a családjára koncentrál ezekben a napokban.

Tovább...
 
"Én bízom bennük!" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 20.

ImageA vereség ellenére nem okoztak szurkolóiknak csalódást az Alcoa FKC játékosai, hiszen hatvan percen keresztül méltó partnerei voltak a világ jelenlegi egyik legerősebb csapatának, a Győri Audi ETO-nak. Mihály Attila vezetőedzőben az öröm és a bosszúság érzése együtt kavargott a mérkőzés után…

Tovább...
 
Magabiztos győzelem a bajnoki döntő első mérkőzésén Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 20.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 esélyeshez méltó játékot mutatott be Dunaújvárosban, és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a Dab.Docler ellen a bajnoki döntő első felvonásán. - A Sapa Fehérvár kitűnően kezdte a találkozót, már az első percben megszereztük a vezetést egy gyönyörű támadás végén. Palkovics a bal oldalról tökéletes ütemben centerezett, az érkező Ladányinak nem volt nehéz dolga a befejezéssel (0-1). Bő két perc múlva ismét megrezdült Sevela hálója.

Tovább...
 
Szuperrangadó: Atomerőmű SE - Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 19.

ImageÚjabb rangadót játszanak a héten az Albacomp kosárlabda csapatának sportolói. Az ellenfél ezúttal a Paks lesz. A mérkőzés időpontja: 2010. március 19. péntek, 18.00 (felnőtt), 15.30 (U20). A jegyeket ma délig lehet elővételben megvásárolni.

 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5930 - 5940 / 7434